Media & ARTvertising

art is advertising.

Art is advertising

Ei bine, daca toata lumea e convinsa ca publicitatea in sine e o arta, noi credem ca e valabila si reciproca: toata arta este de fapt publicitate pura.
Un creator trebuie in primul rand sa isi seduca publicul caruia i se adreseaza, fie ca aceasta creatie se cheama painea de care oricine are nevoie zilnic sau o panza de Picasso pe care numai anumiti initiati o inteleg.
Daca nu stiai asta, atunci vino cu noi sa iti redefinim conceptul de ARTA.
Si daca stiai, atunci vino cu noi sa admiri sau sa creezi o noua ARTA.

Statisticile arata ca majoritatea bloggerilor sunt elevi sau studenti lipsiti de mijloace materiale pentru sustinerea tehnica a blogurilor lor. Insa faptul ca majoritatea blogurilor nu vor avea niciodata suficient trafic pentru a se putea autofinanta din publicitate nu ar trebui sa fie o piedica in calea afirmarii talentului artistic al autorului. De aceea, ne-am asociat in aceasta comunitate a blogurilor mici, prin care ne dorim ca in blogosfera sa se poata intampla cateva lucruri minunate precum:


Apropiere intre consumatorii si creatorii de blogging

Ai vrea ca blogul tau preferat sa fie mereu online si cu cat mai multe articole. Un mic ajutor material poate rezolva o parte din problema cheltuielilor lunare pe care le presupune un blog.


Putin SEO

Daca doresti, scriitorii pe care i-ai ajutat iti vor scrie articole pe blogurile lor.


Cresteri de trafic

Blogurile pe care au fost scrise articolele vor dirija vizitatori unici reali catre tine. Aceasta platforma nu este o afacere. Ea este o comunitate pentru sustinerea materiala a artei blogging-ului.Daca si tu esti un talent care are nevoie de sustinere materiala, te invitam sa te inscrii pe platforma noastra.