Media & ARTvertising

art is advertising.

FAQ

Advertiseri

 1. Ce reprezinta aceasta platforma?

  Cel mai probabil ai ajuns la noi dand click pe un banner de pe blogul unui membru al comunitatii noastre virtuale. Pe scurt, aici ne dorim sa strangem mijloace materiale de la cei care doresc sa sustina tinerii artisti priceputi la arta scrisului pe bloguri. In schimbul sustinerii tale, bloggerii isi pot pune talentul in slujba ta, oferindu-ti pe blogurile lor articole pentru tine, daca doresti.

   

 2. Cum si cati bani pot oferi?

  Asta este la latitudinea ta. Noi apreciem orice suma, oricat de mica, pentru sustinerea tinerilor artisti (si pentru sustinerea platformei noastre). Sumele oferite pot fi in RON, EUR sau USD, prin Paypal sau in cont bancar, la alegerea ta. Dupa ce ai finalizat lista cu blogurile din comunitatea noastra alese de tine pentru a le sustine, ne-o transmiti si, daca doresti, oricare din bloggerii respectivi iti poate scrie cate un articol. Apoi ne virezi banii pentru a-i imparti celor in cauza.

 3. Primesc ceva in schimbul banilor oferiti?

  Aceasta platforma NU este un business. Aici nu vindem nimic, ci doar apelam la simtul estetic al celor care stiu sa aprecieze o opera literara de calitate, chiar si atunci cand ea este postata pe un blog. Daca vrei sa cumperi publicitate online, adreseaza-te in alta parte, la cei care se ocupa cu asa ceva.

  Aceasta platforma NU este insa nici cersetorie. Daca doresti, in schimbul banilor pe care i-ai oferit unui scriitor pentru a-l ajuta sa-si suporte cheltuielile lunare legate de intretinerea blogului, acesta iti poate scrie, ca multumire, un articol pentru tine.

 4. Ce se intampla daca doresc un articol, dar acesta nu este pe placul meu?

  Articolele publicate pe blogurile alese de tine sunt mai intai verificate de noi din punct de vedere ortografic si tehnic. Cu toate acestea, consideram ca latura artistica este un domeniu subiectiv care tine de creativitatea fiecarui blogger.

 5. Cat timp va ramane un asemenea articol publicat pe blog?

  Atata timp cat iti doresti sau cat va exista blogul respectiv. Daca vom constata ca a fost sters, bloggerul va fi exclus de pe aceasta platforma si i se va bloca reinscrierea pentru totdeauna. Acest risc nu cade in sarcina noastra.

Back to top

Bloggeri

 1. Cum ma inscriu pe acest site?

  Accesezi aceasta pagina si completezi cu atentie toate campurile. Cele marcate cu * (asterisc) sunt intotdeauna obligatorii.

 2. Cum si cand primesc banii?

  Prin Paypal sau prin virament in cont bancar. Atunci cand un advertiser alege sa sustina blogul tau, iti vom trimite un mesaj de informare cu suma primita. Daca advertiserul doreste cumva si un articol de multumire, iti vom da si detaliile pentru a-l scrie. Vei raspunde la mesaj cu link-ul articolului postat pe blogul propriu si apoi primesti un mesaj privat pe platforma cu noua suma de bani pe care ai primit-o pentru blogul tau. La plata prin Paypal soldul se vireaza la cererea titularului, cand acesta ajunge la minim 10 EUR (sau echivalent). La viramentul in cont bancar, bloggerul poate face cererea cand soldul atinge minim 50 RON (sau echivalent). Cei care doresc plata prin banca trebuie sa trimita, o data cu cererea, codul IBAN si numele titularului de cont in care se va efectua plata.

 3. Cati bani primesc?

  Ti-o spunem pe sleau: din blogging nu te imbogatesti. Daca scopul pentru care ti-ai facut blog este exclusiv ca sa castigi bani, atunci ar fi bine sa cauti in alta parte. Platforma noastra este pentru a ajuta bloggerii care scriu din pasiune sa isi poata sustine macar o parte din cheltuielile de functionare a blogurilor lor (host, domeniu, factura internet etc). Suma pe care o poate castiga un blogger intr-o luna depinde de numarul de advertiseri dispusi sa sprijine bloggingul si de banii pe care este dispus fiecare dintre ei sa ii dea pentru asta, dar factorii principali sunt cei subiectivi care tin de fiecare advertiser in aprecierea unuia sau a altuia dintre bloguri. Astfel, intr-o luna poti castiga 10 EUR, in alta luna e posibil sa nu castigi nimic. Te rugam sa retii ca la virarea banilor tai de pe platforma (cand acestia ating soldul minim necesar) in contul Paypal sau in banca, e posibil sa ti se retina din ei un comision modic pentru transfer. Valoarea acestui comision pentru Paypal poate fi consultata pe site-ul lor, iar pentru viramentul in cont bancar acest comision este in suma fixa de 3,50 RON.

 4. Cu cate bloguri ma pot inscrie pe platforma si ce conditii trebuie sa indeplineasca ele pentru a fi acceptate aici?

  Numarul maxim de bloguri cu care se poate inscrie un blogger aici este de 5. Platforma permite inscrierea oricarui blog, dar dupa inscrierea lui pe site, blogul este verificat de noi si este eliminat daca nu indeplineste cumulativ aceste conditii minime:

  1. are o vechime de minim 3 luni calculata de la data primei postari
  2. este scris corect din punct de vedere ortografic si intr-un limbaj decent, fara trivialitati si fara instigari la ura, la consum de droguri si la incalcari ale legii
  3. nu contine si nu promoveaza pornografia
  4. are cel putin 4 articole scrise in ultimele 30 de zile calendaristice
  5. are cel putin 60% din continut in limba romana
  6. nu contine exclusiv advertoriale.

 5. Cat timp trebuie sa tin pe blogul meu articolele scrise pentru advertiseri?

  Cat timp doreste sponsorul sau pe toata durata existentei blogului tau. Orice stergere din proprie initiativa a acestui tip de articol atrage dupa sine eliminarea bloggerului de pe platforma noastra si retragerea definitiva a dreptului de a se inscrie din nou aici.

Back to top